Tips & voorwaarden
- De barbecue moet ten alle tijden droog en uit de wind staan. Onder een afdak of in een schuur.
- Zet de gasfles rechtop naast de barbecue en niet eronder.
- Gebruik niet de automatische vonkonsteker, maar een aansteker of lucifer. (De vonkonsteker gaat niet gelijk aan, en zo krijg je gasophoping).
- U dient zelf voor tangen te zorgen, om het vlees om te draaien.
- Braad de hamburgers met een aluminium schaaltje eronder, dienend als een soort pannetje. Deze tijdens het bakken eronder laten zitten.
- De gasdrukregelaar dient aan de slang te blijven. Deze er niet afdraaien!
- Als wij de barbecue schoonmaken, moet u wel de vetbak leeg schrapen. Wij rekenen € 10,00 borg voor het leegmaken van de vetbak.
- Als u klaar bent met barbecuen, zet dan de barbecue uit door middel van de gaskraan dicht te draaien.
- Geef zelf aan welk tijdstip u gaat beginnen. Het kan zijn dat wij 2 uur eerder komen bezorgen. Dit in verband met meerdere partijen bezorgen. Het vlees ligt op goed afgesloten schalen, en deze kunnen binnen in een donkere ruimte nog 2 uur buiten de koeling staan.
- Maakt u zelf de barbecue schoon, leg dan het rooster (ingespoten met een ovenreiniger) een nacht in een gesloten vuilniszak. Daarna met een pannenspons of staalborstel schoonmaken.
- De barbecue wordt afhankelijk van het pakket in overleg teruggebracht / opgehaald.
- Gasfles rechtop vervoeren.
Hoeveel heeft u nodig?
Natuurlijk wil je niet het risico lopen dat er niet genoeg is voor iedereen. Reken per persoon 4 à 5 stukjes vlees en/of vis, 200 gram salade en 1/4 stokbrood. Vul deze basis aan met bijgerechten naar keuze en serveer diverse sausjes. Combineer de traditionele saté-, knoflook- en barbecuesaus met verrassende minder bekende sausjes of tapenades. Vergeet ook de kruidenboter niet!Voorwaarden barbecuepakketten
- Bij een bestelling van boven de € 125,00 aan vleespakketten, krijgt u een gasbarbecue in bruikleen.
- De pakketten worden gratis bezorgd in Warnsveld en Zutphen met gekoeld vervoer tussen 12:00 en 19:00 uur.
- In het rondje Eefde, Gorssel, Deventer, Almen, Vorden, Hummelo, Doesburg, Dieren, Brummen, voorst berekenen wij € 10,00.
- Bezorgkosten op andere tijden of buiten de regio is in overleg.
- De eventuele ophaalkosten zijn € 10,00.
- De gaskosten per barbecue zijn € 10,00.
- Per barbecue betaalt u € 10,00 borg. Indien de vetbak geleegd is en de barbecue droog heeft gestaan, krijgt u de borg terug.
- De schoonmaakkosten per barbecue zijn € 10,00.
Betalen
Betalen graag altijd voor aanvang van de partij contant of in de winkel (pin).
Contant bij aflevering vooruit betalen overmaken per bank.
NL31RABO0386778752